• carbonoff
  • ispecs
  • syntrivani
  • anthologio
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • raxati
  • venchi
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • george's_jewellery
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • kids_party
  • 3pigs
  • goudis
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • chrisalida
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo
  • booze

Γαλανόλευκη σημαία σκεπάζει το δημαρχείο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Στα πέριξ 27 Οκτωβρίου 2017

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης αποφάσισε να «σκεπάσει» την πρόσοψη του δημαρχείου με μια μεγάλη γαλανόλευκη σημαία.

Σε σχετική ανακοίνωση από τον δήμο τονίζονται τα εξής:

«Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης η πρόσοψη του Δημαρχείου καλύφθηκε με την Γαλανόλευκη.

"Ο Δήμος μας τιμάει το ΌΧΙ του Ελληνικού Λαού ως πόλη προσφύγων και ξεριζωμένων Ελλήνων, ως πόλη που φέρει την ιστορία χιλιάδων ετών στην ονομασία της" δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ευχόμενος "χρόνια πολλά" για την αυριανή επέτειο». 

Πηγή:www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1304 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.