Στα χέρια της ΔΙΑΣ διαρρήκτες στη Γλυφάδα - Είχαν πραγματοποιήσει 15 διαρρήξεις

Στα πέριξ 01 Νοεμβρίου 2017

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος (www.zougla.gr)

Πλούσιο παρελθόν είχαν δύο άνδρες από το Καζακστάν που συνελήφθησαν χτες το βράδυ από μια ομάδα ΔΙΑΣ της νοτιοανατολικής Αττικής μετά από διάρρηξη που πραγματοποίησαν σε σπίτι στην Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν μετά από καταδίωξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τους τελευταίους μήνες, οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει περισσότερες από 15 διαρρήξεις!

Σε κατ' οίκον έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο καθώς και ένα 9αρι πιστόλι.  

Προβλήθηκε 785 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.