Για τις 20 Απριλίου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης, η εκδίκαση της επίθεσης χρυσαυγιτών στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013, στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και ο πρόσφατα παραιτηθείς βουλευτής της οργάνωσης, Νίκος Μίχος.

Η δίκη θα ξεκινούσε σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι Λαγός και Μίχος κατέθεσαν αιτήματα αναβολής λόγω παράστασης των συνηγόρων τους σε Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αντίστοιχα – αιτήματα όμως που το δικαστήριο απέρριψε κάνοντας δεκτό το αίτημα αναβολής άλλου κατηγορουμένου.

Η δίκη είχε αναβληθεί ξανά τον Απρίλιο λόγω παρέλευσης του ωραρίου και οι κατηγορούμενοι βουλευτές δεν είχαν εμφανιστεί. 

Πηγή: www.altsantiri.gr

Προβλήθηκε 708 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.