Εκ νέου αναβολή στη δίκη Λαγού - Μίχου για την επίθεση στο «Συνεργείο»

Εντός των τειχών 02 Νοεμβρίου 2017

Για τις 20 Απριλίου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης, η εκδίκαση της επίθεσης χρυσαυγιτών στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013, στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και ο πρόσφατα παραιτηθείς βουλευτής της οργάνωσης, Νίκος Μίχος.

Η δίκη θα ξεκινούσε σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι Λαγός και Μίχος κατέθεσαν αιτήματα αναβολής λόγω παράστασης των συνηγόρων τους σε Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αντίστοιχα – αιτήματα όμως που το δικαστήριο απέρριψε κάνοντας δεκτό το αίτημα αναβολής άλλου κατηγορουμένου.

Η δίκη είχε αναβληθεί ξανά τον Απρίλιο λόγω παρέλευσης του ωραρίου και οι κατηγορούμενοι βουλευτές δεν είχαν εμφανιστεί. 

Πηγή: www.altsantiri.gr

Προβλήθηκε 825 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025