Εκ νέου αναβολή στη δίκη Λαγού - Μίχου για την επίθεση στο «Συνεργείο»

Εντός των τειχών 02 Νοεμβρίου 2017

Για τις 20 Απριλίου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης, η εκδίκαση της επίθεσης χρυσαυγιτών στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013, στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και ο πρόσφατα παραιτηθείς βουλευτής της οργάνωσης, Νίκος Μίχος.

Η δίκη θα ξεκινούσε σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι Λαγός και Μίχος κατέθεσαν αιτήματα αναβολής λόγω παράστασης των συνηγόρων τους σε Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αντίστοιχα – αιτήματα όμως που το δικαστήριο απέρριψε κάνοντας δεκτό το αίτημα αναβολής άλλου κατηγορουμένου.

Η δίκη είχε αναβληθεί ξανά τον Απρίλιο λόγω παρέλευσης του ωραρίου και οι κατηγορούμενοι βουλευτές δεν είχαν εμφανιστεί. 

Πηγή: www.altsantiri.gr

Προβλήθηκε 881 φορές

Ειδικό σχολείο -''H έκθεση της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής''

Η έκθεση της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας ζητά την άμεση αποκατάσταση των φθορών για την προστασία της υγείας μαθητών, προσωπικού και διδασκόντων.