Ελεγχόμενη έκρηξη στη Γλυφάδα. Πότε θα γίνει, τι πρέπει να προσέξετε

Στα πέριξ 03 Νοεμβρίου 2017

Εντοπίστηκε άσκαστο βλήμα πυροβολικού στη Γλυφάδα και θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη για την απενεργοποίησή του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο το βλήμα εντοπίστηκε στην Άνω Γλυφάδα. Η ελεγχόμενη έκρηξη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων στους δρόμους κοντά στην περίφραξη του στρατοπέδου της Αεροπορίας.

Οι κάτοικοι που μένουν κοντά θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας

Μετά από ενημέρωση που είχε ο Δήμος Γλυφάδας από την Πολεμική Αεροπορία, ειδοποιούμε τους συμπολίτες μας ότι την προσεχή Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ανακαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.

Διαβεβαιώνουμε πως κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Το εν λόγω βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρακαλούμε τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

– επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής

– επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου

Παρακαλούνται επίσης οι ένοικοι των κατοικιών στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές να έχουν κλειστά όλα τα πατζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας θα έχουν ισχυρή παρουσία και θα φροντίζουν για την ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1596 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί: 12χρονη εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ μέσα σε λεωφορείο, στη Βάρης–Κορωπίου

Μόνη, τρομοκρατημένη και σε πλήρη αποπροσανατολισμό βρέθηκε μια 12χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.