Οι ''The Players'' στηρίζουν ενεργά το Live Without Bullying και συμμετέχουν ως κύριοι πρεσβευτές στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του εκφοβισμού!

Ο Γιώργος, ο Παναγιώτης και ο Κωνσταντίνος μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους μηνύματα μέσα από videos και αναρτήσεις στα social media!(δείτε το video εδώ)

Ας ενώσουμε τις φωνές μας μαζί τους και ας μεταδώσουμε το μήνυμα:

Μην το βάζεις κάτω! Be Positive!

Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να μιλήσεις!

 

https://livewithoutbullying.com

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr

 

Βιογραφικό:Το μουσικό ταξίδι των The Players ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017.

Τα μέλη του συγκροτήματος, Γιώργος Βιδάλης, Κωνσταντίνος Γρηγορίου και Παναγιώτης Χατζήπαπας, επιλέχθηκαν από την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, μέσα από χιλιάδες συμμετοχές, για να συμμετάσχουν στο project Back2Bands της Amita Motion.

Οι σελίδες των Players στα social media πήραν «φωτιά» με το πρώτο τους single "Vamos" σε μουσική Teo Tzima και στίχους των KINGS, να ξεπερνάει τις 500.000 προβολές στο YouTube μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες.

Οι The Players κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, με κορύφωση την εμφάνιση τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017, όπου και ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού project Back2Bands της Amita Motion.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι The Players εντάχθηκαν επίσημα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI/UNIVERSAL και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο όπου ετοιμάζουν το επόμενο τραγούδι τους.

The Players (στο Facebook)
 

Προβλήθηκε 1312 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...