Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη μιας... σχέσης μεταξύ ενός 47χρονου και μιας 14χρονης.

Ο άνδρας είναι δάσκαλος πυγμαχίας, και στο γυμναστήριό του πήγαινε και η 14χρονη.

Ο 47χρονος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στην μητέρα της πως έχει σχέση με τον δάσκαλό της.

Αμέσως οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν τις αρχές, όπου και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συνελήφθη με ένταλμα, μεσημβρινές ώρες της 30-10-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα (προπονητής αθλήματος) προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, απ' όπου μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 855 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.