2η νίκη για τα κορίτσια του Γ.Σ.Ηλιούπολης στην Volleyleague Γυναικών με 3-1 σετ.

Εντός των τειχών 05 Νοεμβρίου 2017

Τον ΑΣΠ Κορίνθου φιλοξένησε ο Γ.Σ.Ηλιούπολης για την 3η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η πρώην διεθνής αθλήτρια, Ρούλα Πραγκαλούδη, βράβευσε την Σία Τοτσίδου του Γ.Σ.Ηλιούπολης, για την ανάδειξη της ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών. (δείτε την βράβευση εδώ)

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη με 3-1 την 2η αγωνιστική, κόντρα στο Μαρκόπουλο, τα κατάφερε και πήρε την 2η νίκη της. 

Τα σετ:  25 - 19, 22 - 25, 25 - 10, 25 - 14

Οι υπόλοιποι αγώνες.

ΑΣ Άρης 3 - 0 ΑΠΣ Αίας

ΑΟΝ Πανναξιακός 3 - 1 ΑΟ Μαρκοπούλου

ΑΣ Μακεδόνες 3 - 0 ΑΟΦ Πορφύρας

ΑΟ Θήρας 3 - 0 ΓΣΚ Ηρακλής

Ρεπώ ο ΟΣΦΠ.

Προβλήθηκε 1327 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.