Αγαπητοί συμπολίτες

Για μια χρονιά ακόμη ξεκινάει η λειτουργία του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου του Δήμου Ηλιούπολης.

Μία υποδομή ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των πολιτών.

Μια πολιτιστική πρόταση διασκέδασης, χαλάρωσης και διεξόδου που προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης δωρεάν σε μια περίοδο δύσκολη και φορτισμένη.

Με την πρωτοβουλία να συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αντί εισιτηρίου, ο Χειμερινός Κινηματογράφους αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία Δήμος και Δημότες να καλλιεργήσουμε τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη.

Σας καλώ με τις επιλεγμένες, ποιοτικές ταινίες που ξεχωρίζουν στην έβδομη τέχνη, να χαρείτε την υποδομή αυτή του Δήμου και να περάσετε κάποιες καλές στιγμές, αναδεικνύοντας παράλληλα το αίσθημα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος 

Για να δείτε το πρόγραμμα του χειμερινού κινηματογράφου του Δήμου Ηλιούπολης πατήστε εδώ.

Προβλήθηκε 2805 φορές

Και άλλο πλήγμα για τον παράταξη του Δημάρχου. Ανεξαρτοποιήθηκε ο Παναγιώτης Βιδάλης.

Ο Παναγιώτης Βιδάλης, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γραμματέας της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» (είχε προηγηθεί η παραίτηση του), στην συνάντηση που είχαμε και συζητώντας για τα τελευταία νέα που ταλανίζουν τον Δήμο και την παράταξη...

Συνάντηση Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ με στελέχη της Ένωσης Κεντρώων

Ο πολιτευτής Τάκης Διαμαντόπουλος και ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου του κόμματος, άκουσαν τον πρόεδρο μας και βεβαίωσαν για την στήριξη τους, σε θέματα τα οποία συζητήθηκαν.