Για δεύτερη φορά περίπτερο στην Ηλιούπολη, γίνεται στόχος ληστών

Εντός των τειχών 06 Νοεμβρίου 2017

Το περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στην Ηλιούπολη, αποτέλεσε στόχο ληστών για δεύτερη φορά, μέσα σε λιγότερο από 1,5 μήνα

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, δύο ληστές, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον 70χρονο υπάλληλο του περίπτερου, δένοντάς τον από τα χέρια και έκλεψαν 400 ευρώ και τσιγάρα αξίας 2.000 ευρώ.

Το ίδιο περίπτερο είχαν ληστέψει και στις 24 Σεπτεμβρίου. Είχαν απειλήσει με όπλο τον ίδιο υπάλληλο και είχαν κλέψει 1.500 ευρώ και κούτες με τσιγάρα.

Πηγή: notia.gr 

Προβλήθηκε 2219 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.