Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Βουλευτής Π.Ε. Β΄ Αθηνών
Υπεύθυνη στον Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
Email: [email protected] - www.asimakopoulou.gr

Δελτίο Τύπου

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Παππά σχετικά με το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου.

Αφορμή για την κατάθεση της ερώτησης, επισημαίνει η κα Ασημακοπούλου, στάθηκαν δημοσιεύματα του τύπου, αλλά και καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία ξεπερνά τον ένα μήνα, γεγονός το οποίο δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα.

Από τη μια πλευρά οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι και επιρρίπτουν την ευθύνη στα ΕΛΤΑ.

Από την άλλη προκαλούνται σημαντικές επιπτώσεις στην αγορά από τις καθυστερήσεις, γεγονός που οδηγεί τους εμπλεκόμενους στην αναζήτηση τρόπων παράκαμψης του συστήματος με αποτέλεσμα και τα ΕΛΤΑ να χάνουν χρήματα και το δημόσιο ταμείο.

Η Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να απαντήσει συγκεκριμένα και παραθέτοντας στοιχεία, ποια είναι η επίσημη αποτίμηση της εικόνας που παρουσιάζει το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου σήμερα.

Γραφείο Αθηνών: Πλατεία Καλογήρων 3, 17341 Άγιος Δημήτριος
Tel: +30 210 3239373 | Fax: +30 210 9739955 

Προβλήθηκε 1005 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.