Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων – Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ”

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ… ΔΕΜΕΝΗ

Από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” πραγματοποιείται Ομαδική Έκθεση Εικαστικών με θέμα «Κόκκινη Κλωστή… Δεμένη».

H έκθεση θα γίνει, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαρίνου Αντύπα), με τη στήριξη του Δήμου Ηλιούπολης, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2017.

Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00μ.μ.

«Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει και φέτος, τις δημιουργικές πολιτιστικές προτάσεις του, προς το ευρύ κοινό.

Αυτή τη φορά, οι καλλιτέχνες καλούνται να συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση, ενώνοντας τους μία ιδέα, που θα μεταβιβάζεται από τον έναν στον άλλον και τα έργα τους θα συνδέονται μεταξύ τους με τη γνωστή σε όλους μας «κόκκινη κλωστή».

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ξεχωριστή έκθεση , που αξίζει να την επισκεφτούμε και να περιδιαβούμε με «οδηγό» την κόκκινη κλωστή, που θα ενώνει όχι μόνο τους πίνακες αλλά και εμάς τους ίδιους – μέσω των ποικίλων πινάκων και θεμάτων – διαφόρων τεχνοτροπιών, ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης έκθεσης εικαστικών, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης : 6 μ.μ – 9 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Προβλήθηκε 514 φορές

Ληστές μπήκαν στον “Κωτσόβολο” στην Ηλιούπολη, με ιατρικές μάσκες και κλαδευτήρια

Στιγμές πανικού έζησαν πελάτες και υπάλληλοι του καταστήματος “Κωτσόβολος” στη, λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, μετά την εισβολή ληστών λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής

Δημοτικό Συμβούλιο (με τηλεδιάσκεψη) την Πέμπτη 24.09.2020

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45, σύμφωνα με το άρθρο 64, το άρθρο 66, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18,του Ν. 4623/2019, τις εγκυκλίους 87/2019, 91/2019, 163/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης...