Σοκάρει η καταγγελία σε βάρος δασκάλας σχολείου των νοτίων Προαστίων της Αθήνας, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε μικρά παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορά μια δασκάλα μουσικής και τους μαθητές της.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οργή, με γονείς να έχουν ξεκινήσει ήδη τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να διώξουν την δασκάλα από το σχολείο, ενώ έως χτές είχαν συγκεντρώσει πάνω από 120.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 15 μέρες όταν ένας 9χρονος μαθητής …«τόλμησε» κατά την διάρκεια του μαθήματος της μουσικής να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε, ζητώντας από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.!

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει», φέρεται να τους προέτρεψε.

Κάποια από τα παιδιά «πάγωσαν» και έμειναν ακίνητα στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπάνε στο κεφάλι κι όπου αλλού μπορούσαν!

Ο 9χρονος μαθητής προσπάθησε να βγει από την πόρτα, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι.

«Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω», φέρεται είπε η δασκάλα στους μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο άτυχος μαθητής στη μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την προέτρεψε να πάει να βρεί την δασκάλα και να λύσουν το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση ε βάρος της δασκάλας, καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιβεβαιώνει το συμβάν ο διευθυντής του σχολείου

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Νίκος Τόγιας ανέφερε ότι η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

« Ότι ενέργεια έπρεπε να κάνω την έχω κάνει» ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου, προσθέτοντας ότι, « Οι γονείς του μαθητή που αντιμετώπισαν το πρόβλημα έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν με την σειρά τους και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης».

Ο διευθυντής παραδέχεται ότι μίλησε με την δασκάλα για το απίστευτο αυτό περιστατικό, όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Πηγή:-www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 1598 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.