Με πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών της Δόξας Βύρωνα, μεγάλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιρικοί αστέρες αλλά και πρόσωπα της σόου μπιζ, δίνουν στις 4/12 φιλικό οικονομικής ενίσχυσης του μικρού Παναγιώτη.

Η κίνηση είναι σπάνια και ο σκοπός ιερός.

Στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαΐδης» στον Βύρωνα, μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιρικοί σταρ αλλά και αστέρια από το χώρο της σόου μπιζ, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική και να νοσηλευτεί στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης όπου εφαρμόζεται πειραματική θεραπεία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους οργανωμένους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνος, «Blue Army» και τον Λάζαρο Ηλιόπουλο, σε συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή Βύρωνα και με την συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Στο φιλικό θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης, καθώς και οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Λούκας Γιώρκας, η ομάδα Ελλήνων ηθοποιών και η μικτή παλαιμάχων Βύρωνα.

Η γενική είσοδος στο παιχνίδι έχει οριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη.

http://www.sdna.gr 

Προβλήθηκε 328 φορές

Βαρύς ο πέλεκυς για τον βιαστή της Δάφνης – Ποινή 42 ετών – Θα μείνει στην φυλακή 25

Διεστραμμένο και σατανικό τον χαρακτήρισε η εισαγγελέας - Απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης - Ο βιαστής της Δάφνης δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης - Ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο

 Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: ''Τι κάνουμε όταν θέλουμε να πετάξουμε κλαδιά και ογκώδη απορρίμματα''

Σύμφωνα με το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων η συλλογή και η διαχείριση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων άλλαξε. Πλέον, απαγορεύεται να συγκεντρώνονται μαζί, και πρέπει να συλλέγονται χωριστά από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου: Ποια είναι η χρήση του νέου υπόγειου πάρκινγκ;

Με αφορμή τον εντοπισμό απορριμματοφόρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου στον υπαίθριο χώρο του νέου υπόγειου πάρκινγκ του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση...

Εντατικοποιούνται οι υγειονομικοί και αγορανομικοί έλεγχοι στα σχολικά κυλικεία της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.

Στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Καπάταη Χρήστου, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι υγειονομικοί και αγορανομικοί στα σχολικά κυλικεία όλων των βαθμίδων της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών.