Αλέξης Τσίπρας: Εθνικό πένθος για τους νεκρούς (video)

«Ευχή όλων μας να μην μεγαλώσει άλλο ο αριθμός των νεκρών. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων. Θα σταθούμε δίπλα τους με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας. Η κήρυξη εθνικού πένθους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε» ανέφερε σε επίσημη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας για την τραγωδία στη Δυτική Αττική.

«Η συνδυασμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση των αγνοούμενων θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των φαινομένων σε όλη τη χώρα. Θα αξιοποιηθούν χώροι του στρατού για να μην υπάρξει ούτε ένας άστεγος, πεινασμένος από όσους έχουν πληγεί» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 

Προβλήθηκε 813 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.