Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Στα πέριξ 17 Νοεμβρίου 2017

Σε αυτοκτονία οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος ενός Αλβανού ηλικίας 50 ετών, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν τη σύζυγό του, η οποία τους είπε ότι ο άντρας της τον τελευταίο καιρό είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές, ενώ δεν είχε με κανένα οικονομικές διαφορές.

Το θύμα εργαζόταν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και σήμερα δεν εμφανίστηκε στη δουλειά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι οικείοι του.

Το απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο 50χρονος πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, ένα Citroen C4, περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά.

www.notia.gr 

Προβλήθηκε 1400 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.