Επίδομα ΚΕΑ. Τα αριθμητικά δεδομένα στο Δήμο Ηλιούπολης.

Εντός των τειχών 28 Νοεμβρίου 2017

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να βοηθήσει τα νοικοκυριά άμεσα, τη στιγμή που το έχουν ανάγκη.

Για το Δήμο Ηλιούπολης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ υπάρχουν 1051 εγκεκριμένες ή ενεργές αιτήσεις, σε εκκρεμότητα υπάρχουν 504 νέες αιτήσεις, έχουν ακυρωθεί 1903, δεν έχουν εγκριθεί 160 ενώ παρωχημένες θεωρούνται 807 αιτήσεις και σε αναστολή βρίσκονται 29 αιτήσεις.

Από τις 1051 εγκεκριμένες αιτήσεις από τις υπηρεσίες του δήμου επεξεργάστηκαν και κατατεθήκαν 574 αιτήσεις από τα ΚΕΠ 69 αιτήσεις ενώ από πολίτες απευθείας με την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας 408 αιτήσεις.

Το μηνιαίο προϋπολογιζόμενο κόστος για τις εγκεκριμένες ενεργές αιτήσεις ανέρχεται στις 231.006€ με μέσο κόστος ανά αίτηση 219€.

Στις εγκεκριμένες αιτήσεις ο συνολικός αριθμός των μελών των νοικοκυριών που λαμβάνουν βοήθεια είναι 2219, ενώ με μόνο ένα μέλος είναι 474 νοικοκυριά, 364 είναι οι αιτήσεις νοικοκυριών με τουλάχιστον ένα παιδί, το σύνολο των παιδιών που υπάρχουν στα 364 νοικοκυριά είναι 566.

Τώρα όσο αφορά τα νοικοκυριά 526 είναι με μηδέν εισόδημα, 277 με εισοδήματα από επιδόματα, 536 διαθέτουν ακίνητα ενώ 454 διαθέτουν οχήματα.

Γαβριήλ Αραμπατζής
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Το διαβάσαμε στο: www.cityofilioupolis.gr 

Προβλήθηκε 1172 φορές

Θοδώρα Καραγιαννίδου για την δίωξή της: ''Δώσαμε μια μάχη στο πειθαρχικό, Ευελπιστούμε σε θετικό αποτέλεσμα''

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πειθαρχικό η εκδίκαση της υπόθεσης της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Θοδώρας Καραγιαννίδου, ύστερα από την παραπομπή του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, για ανάρτηση σατιρικής φωτογραφίας…

Ηλιούπολη: Ξανά στο προσκήνιο ο καταδικασμένος για βιασμούς προπονητής - Ζητά να μιλά με το παιδί του μέσα από τη φυλακή

Όλα όσα έγιναν στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία με το παιδί του μέσα από τις φυλακές - Στο in οι δικηγόροι των δύο πλευρών

Ηλιούπολη: Χωρίς καζανάκια(!) τα αποδυτήρια των εργατών πρασίνου μετά από ζημιά που προκάλεσαν διαρρήκτες

Μιλάμε για τα αποδυτήρια που στεγάζονται σε δυο λυόμενα μέσα στο οικόπεδο της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ) όπου για χρόνια στεγάζεται η υπηρεσία πρασίνου.