Βασίλης και Σταύρος. Ήρθαν μαζί, έφυγαν μαζί από την ζωή.

Στα πέριξ 28 Νοεμβρίου 2017

- Πενθεί η Νέα Σμύρνη για τα αγοράκια που βρήκαν το θάνατο από το χέρι του πατέρα τους - Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο - Συγκλόνισαν οι συμμαθητές τους Βασίλη και του Σταύρου, αλλά και το τελευταία αντίο της θείας τους.

Μαζί, όπως ήρθαν στη ζωή ο Βασίλης και ο Σταύρος οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία. Η Νέα Σμύρνη είναι βυθισμένη στο πένθος.

Αμίλητη, υποβασταζόμενη η μητέρα τους ακολούθησε τα φέρετρα των παιδιών της. Συγκλονιστική η εικόνα των συμμαθητών του Βασίλη και του Σταύρου που με ένα λουλούδι στο χέρι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Σπάραξαν όλοι όταν άκουσαν τη θεία τους να αποχαιρετά τα ποιο όμορφα διδυμάκια του κόσμου.

Ένα κεράκι καίει στη μνήμη του Σταύρου και του Βασίλη. Βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα κορμάκια τους τα 8χρονα παιδιά έφυγαν από ασφυξία. Εισέπνευσαν πυκνούς καπνούς. Είχαν μαυρισμένα χέρια και αυτό δείχνει την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους για να γλιτώσουν. Μάταια, ο 40χρονος πατέρας του είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να τα πάρει μαζί του.

“Σκότωσε και τη μάνα των παιδιών”

Συγκλονίζει η νονά της μητέρας των δυο αγοριών. Ήθελε να της κάνει κακό λέει. Ήξερε ότι με αυτό που κάνει θα την πληγώσει.

Το διαβάσαμε στο:www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4608 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.