Ανατίναξη ATM στον Άλιμο τα ξημερώματα

Στα πέριξ 29 Νοεμβρίου 2017

Άγνωστοι διέρρηξαν μηχάνημα ATM λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Καλαμακίου 63 στον Άλιμο.

Το ATM της Εθνικής Τράπεζας ήταν εγκατεστημένο σε super market και παραβιάστηκε με έκρηξη. Από το εσωτερικό του έλειπαν όλες οι κασετίνες με τα χαρτονομίσματα.

Οι δράστες αναζητούνται.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1038 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.