Ανατίναξη ATM στον Άλιμο τα ξημερώματα

Στα πέριξ 29 Νοεμβρίου 2017

Άγνωστοι διέρρηξαν μηχάνημα ATM λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Καλαμακίου 63 στον Άλιμο.

Το ATM της Εθνικής Τράπεζας ήταν εγκατεστημένο σε super market και παραβιάστηκε με έκρηξη. Από το εσωτερικό του έλειπαν όλες οι κασετίνες με τα χαρτονομίσματα.

Οι δράστες αναζητούνται.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1048 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί: 12χρονη εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ μέσα σε λεωφορείο, στη Βάρης–Κορωπίου

Μόνη, τρομοκρατημένη και σε πλήρη αποπροσανατολισμό βρέθηκε μια 12χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.