Θρήνος στον Πανιώνιο - ''Έφυγε'' ο Δημήτρης Ντουνιάς

Στα πέριξ 07 Δεκεμβρίου 2017

Θλίψη στις τάξεις του Πανιωνίου και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα σκόρπισε ο θάνατος του Δημήτρη Ντουνιά.

Ο εκλιπών, που έφυγε χθες από τη ζωή, γεννήθηκε το 1944.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην άμυνα. Έπαιξε στους Νεοσμυρνιώτες τη δεκαετία του '60, από το 1963 ως το 1971. Διακρινόταν για τα αποτελεσματικά του μαρκαρίσματα.

Το 1963 αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων στο πρώτο προκριματικό ματς για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Τουρκία (σκορ 2-1), στο οποίο αποβλήθηκε. Ο Ντουνιάς αγωνίστηκε μια φορά με την Εθνική ομάδα.

Ήταν στις 21/11/1968 στον εντός έδρας φιλικό αγώνα με την Αίγυπτο, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον οποίο η Ελλάδα νίκησε με 4-1.

Ο εκλιπών ήταν θείος του Νίκου Αναστόπουλου.

Πηγή: filathlos.gr 

Προβλήθηκε 1388 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια