Επεισόδια στο Μετς: Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Στα πέριξ 10 Δεκεμβρίου 2017

Πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου (09.12.2017).
Τα θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς στο Μετς, φαίνεται πως έχουν… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Συνολικά, συνελήφθησαν εννέα άτομα. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 16 έως 39 ετών και ο ένας Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr από την αστυνομία εκτιμάται πως πίσω από την επίθεση είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Άλλωστε, κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι «γνωστοί» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και έχουν… απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια εδω

Ανάμεσα σε αυτούς, και ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 968 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης