Κάθε χειμώνα έχουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα ικανοποιητικά ζεστό περιβάλλον στο σπίτι μας. Το πετρέλαιο θέρμανσης συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι κάθε άλλου μέσου θέρμανσης, καθιστώντας το ιδανικό για να ζεστάνουμε επαρκώς αυτούς που αγαπάμε.

Όσο και εάν «βομβαρδιζόμαστε» από μηνύματα για διαφορετικούς τρόπους θέρμανσης, μόνο η θέρμανση με πετρέλαιο μπορεί να υποσχεθεί χαμηλότερο κόστος χρήσης με την ίδια θερμαντική ικανότητα. Με μία πιο σωστή μελέτη, είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι το καλοριφέρ προσφέρει πραγματικά την πιο αποδοτική και οικονομική λύση για να ζεστάνουμε ομοιόμορφα το σπίτι μας.

Η θέρμανση με πετρέλαιο είναι ο πιο δοκιμασμένος και ασφαλής τρόπος θέρμανσης.

• Ζεσταίνει ομοιόμορφα το χώρο

• Έχει υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα

• Είναι ασφαλέστερη, καθώς δεν εγκυμονεί κινδύνους, πχ. εκρήξεις ή αναθυμιάσεις

Ο MrOil είναι μία σύγχρονη εταιρία διανομής πετρελαίου θέρμανσης απευθείας στον πελάτη, στην περιοχή της Αττικής.

Η εταιρία διαθέτει μόνο επώνυμο πετρέλαιο από πρατήρια με σήματα Shell και προσφέρει στην καλύτερη τιμή, σωστή ποσότητα και ποιότητα πετρελαίου, χωρίς κατάλοιπα.

Λειτουργεί 6 ημέρες την εβδομάδα και διατηρεί δίκτυο διανομής σε 3 τοποθεσίες, που καλύπτουν όλη την Αθήνα και τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Αυτό το εκτεταμένο δίκτυο, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, καθιστούν τον MrOil πρωτοπόρο εταιρία στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης γίνεται άμεσα, τις ώρες που επιθυμείτε. Επιπλέον για διευκόλυνσή σας υπάρχει η δυνατότητα για online παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόσει πλήθος συστημάτων, διαδικασιών και ελέγχων, με στόχο ο καταναλωτής να παραλαμβάνει σωστή ποιότητα και ποσότητα πετρελαίου.

Ο MrOil κάνει πραγματικότητα ό,τι ονειρευόμασταν για ένα ζεστό σπίτι με πετρέλαιο θέρμανσης!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες: MrOil Πετρέλαιο θέρμανσης www.mroil.gr
 

Προβλήθηκε 1002 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.