Ψεύτικος διαγωνισμός με δήθεν δωρεάν εισιτήρια από την Aegean Airlines εμφανίζεται στο Facebook .

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία διαψεύδει ότι «τρέχει» ο εν λόγω διαγωνισμός και συνιστά προσοχή στο κοινό, συμβουλεύοντας να ενημερώνεται μόνο μέσω των επίσημων σελίδων της στο διαδίκτυο και στα social media

Συγκεκριμένα η Aegean έκανε την εξής ανάρτηση - (εδώ):

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club».

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media»''.

Η ανάρτηση με τον ψεύτικο διαγωνισμό στο Facebook εμφανίζεται ως εξής:

http://www.presspublica.gr
 

Προβλήθηκε 866 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.