Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός φέρεται να σκότωσε μέλη της οικογένειας του και ύστερα ν' αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του, και ένα από τα παιδιά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο ΣΚΑΙ αναφέρει πως ο αστυνομικός σκότωσε την κόρη του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που οδήγησε τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη πράξη του

Πηγή: www.lifo.gr

Προβλήθηκε 934 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-06-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος και παροδικά αραιές νεφώσεις - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι. - Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.