«Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και σχολεία της Aʼ φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων για την 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2018»

Εντός των τειχών 01 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και σχολεία της A’ φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων για την 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2018

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της Επιστημονικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή του τοπικού μαθητικού πειραματικού διαγωνισμού (Α΄ Φάση Πανελλήνιου), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, τα ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων, Ηλιούπολης, Ν. Φιλαδέλφειας και Ομόνοιας, σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους ΠΕ04 Κ. Καφετζόπουλο, Ε. Κρητικού και Ν. Μπισκετζή, διοργανώνουν εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00-14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης (Αλ Παπαναστασίου 12, Ηλιούπολη, μετρό Άλιμος).

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, οι εκπαιδευτικοί που τους προετοίμασαν και οι Διευθυντές των σχολείων αυτών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί - μέλη της επιστημονικής επιτροπής.
 

Προβλήθηκε 1108 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.