Aπό την Περιφέρεια Αττικής ανακοινώθηκε ότι ξεκινά η υλοποίηση του δεύτερου προγράμματος ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών, ύψους 1.000.000 ευρώ για το τρέχον έτος, προς όφελος 970 οικογενειών πολυτέκνων με 3.837 προστατευόμενα τέκνα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, τα κουπόνια που διετέθησαν τον μήνα Δεκέμβριο θα ισχύουν και για τον μήνα Ιανουάριο. Ειδικότερα, λόγω της εορταστικής περιόδου και πιθανών μετακινήσεων των δικαιούχων, με τη συγκεκριμένη απόφαση διασφαλίζεται η απορρόφηση όλου του ποσού για τον μήνα Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη συνέχεια του προγράμματος διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, κατά το οποίο, την προηγούμενη χρονιά ωφελήθηκαν 737 οικογένειες που δικαιούνταν το επίδομα «απροστάτευτων τέκνων.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 910 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.