της Ντίνας Καραμάνου (www.newpost.gr)

Δυο μήνες μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά «όταν και οι επιβάτες συνηθίσουν τη διαδικασία», οι περισσότεροι παραμένουν μετέωροι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο τον εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, Σπύρο Ρεβύθη, οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες -αυτές δηλαδή που αντιστοιχούν στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών- δεν έχουν σταλεί στους κατόχους.

Οι ουρές στα γκισέ των σταθμών του Μετρό και η ταλαιπωρία της αναμονής για περισσότερο από δύο ημέρες, είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή της διαδικασίες.

Από το υπουργείο Μεταφορών δόθηκε η εντολή στους επιβάτες να αφήνουν στον γκισέ τα δικαιολογητικά και να φεύγουν προκειμένου η κάρτα να τους σταλεί ταχυδρομικά στο σπίτι.

«Η κορεάτικη εταιρεία που έχει αναλάβει την δημιουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ανέλαβε ως... έξτρα εργασία τις προσωποποιημένες κάρτες. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως είναι μεγάλος αριθμός των καθημερινών χρηστών των ΜΜΕ που δεν τις έχουν λάβει. Έχουμε στείλει εξώδικο στον ΟΑΣΑ ζητώντας να μας κοινοποιήσει τη σύμβαση με την εταιρεία, προκειμένου να δούμε τις χρονικές της υποχρεώσεις, όμως δεν μας έχουν απαντήσει», λέει στο Newpost ο Σπύρος Ρεβύθης. 

Προβλήθηκε 1092 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.