της Ντίνας Καραμάνου (www.newpost.gr)

Δυο μήνες μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά «όταν και οι επιβάτες συνηθίσουν τη διαδικασία», οι περισσότεροι παραμένουν μετέωροι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο τον εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, Σπύρο Ρεβύθη, οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες -αυτές δηλαδή που αντιστοιχούν στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών- δεν έχουν σταλεί στους κατόχους.

Οι ουρές στα γκισέ των σταθμών του Μετρό και η ταλαιπωρία της αναμονής για περισσότερο από δύο ημέρες, είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή της διαδικασίες.

Από το υπουργείο Μεταφορών δόθηκε η εντολή στους επιβάτες να αφήνουν στον γκισέ τα δικαιολογητικά και να φεύγουν προκειμένου η κάρτα να τους σταλεί ταχυδρομικά στο σπίτι.

«Η κορεάτικη εταιρεία που έχει αναλάβει την δημιουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ανέλαβε ως... έξτρα εργασία τις προσωποποιημένες κάρτες. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως είναι μεγάλος αριθμός των καθημερινών χρηστών των ΜΜΕ που δεν τις έχουν λάβει. Έχουμε στείλει εξώδικο στον ΟΑΣΑ ζητώντας να μας κοινοποιήσει τη σύμβαση με την εταιρεία, προκειμένου να δούμε τις χρονικές της υποχρεώσεις, όμως δεν μας έχουν απαντήσει», λέει στο Newpost ο Σπύρος Ρεβύθης. 

Προβλήθηκε 878 φορές
Σκιές πάνω από το ''Ελληνικό''

Ενώ κυβέρνηση και «εθνικός επενδυτής» βεβαιώνουν ότι η οριστική μεταβίβαση είναι θέμα ημερών, τις εσωτερικές δυστοκίες της επένδυσης αποκαλύπτουν η παράκαμψη της αναβλητικής αίρεσης για το καζίνο, το εσωτερικό παζάρι στην κοινοπραξία Mohegan-ΓΕΚ, αλλά και η επαναδιαπραγμάτευση Lamda-τραπεζών για τη χρηματοδότηση του έργου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

Ένα συγκλονιστικό γεγονός αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες από την κορυφαία (έως την επόμενη) στιγμή της καριέρας του. Λίγα λεπτά πριν μπει στο γήπεδο για τον τελικό του Roland Garros, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου από την ΑΔΕΔΥ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.