Δύο ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, με στόχαστρο ένα κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος στη μία περίπτωση, και τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος στη δεύτερη.

Στις 20:15, σε ανταλλακτήριο στην οδό Ιουλιανού 50 στην Ομόνοια, ένας άγνωστος με απειλή βίας ανάγκασε μια ρουμάνα υπήκοο 40 ετών, υπάλληλο του καταστήματος, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να του δώσει περί τις 40.000 ευρώ. Ο άγνωστός διέφυγε.

Μία ώρα αργότερα στην οδό Πορφύρας 45 στη Βούλα, τρεις άνδρες - οι δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους- επιτέθηκαν σε ζευγάρι που βρισκόταν εντός του οχήματός τους, τους απείλησαν με όπλα και τους απέσπασαν τσάντα που περιείχε ποσό ύψους 10.000 ευρώ, όπως και τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και κοσμήματα. Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης ανταλλακτήριου χρημάτων.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τα δύο περιστατικά.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 226 φορές

Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή τους σε 8 ληστείες, 2 διαρρήξεις σε σπίτια και 4 ληστείες σε καταστήματα. Η λεία του ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, ενώ εκτιμάται πως έχουν διαπράξει δεκάδες ακόμη ληστείες και διαρρήξεις.

13 ακίνητα του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στο Υπερταμείο!

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα συγκαλέσει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει στο Υπερταμείο, 13 δημοτικά ακίνητα, ανάμεσά τους το Πέτρινο Θέατρο και το Δημοτικό Ωδείο.