Μετά την απεργία στο μετρό και τα τρόλεϊ, σταματούν για τρεις ώρες και τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου - 24ωρη απεργία από τους εργαζομένους του ΗΣΑΠ τη Δευτέρα.

Ακινητοποιημένοι από τις 12:00 έως τις 15:00 θα μείνουν την Παρασκευή -ημέρα 24ωρης απεργίας σε μετρό και τρόλεϊ- οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), ενώ τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μέσο σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Η στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ αποφασίστηκε μία ημέρα μετά από εκείνη του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) που προκήρυξε 24ωρη απεργία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα την Παρασκευή όλα τα τρόλεϊ.

Πηγή: protagon.gr 

Προβλήθηκε 604 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.