Πληροφορίες για δύο νεκρούς από την πυρκαγιά σε στέγη γερόντων στην Καλλιθέα

Στα πέριξ 13 Ιανουαρίου 2018

Μια τραγωδία φαίνεται πως εξελίχθηκε στο κτίριο της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα Αττικής, όπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ. Σε επικοινωνία του newsbeast.gr με την Πυροσβεστική αναφέρθηκε ότι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε νοσοκομείο και άλλα τρία άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

''Πυροσβεστικό Σώμα‏ @pyrosvestiki
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 2 άτομα κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο, επί της οδού Αγ. Αποστόλων στην Καλλιθέα Αττικής.

7:21 π.μ. - 13 Ιαν 2018''

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν πως πιθανότατα οι δύο γυναίκες πέθαναν από αναθυμιάσεις.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα. 

https://www.newsbeast.gr

Προβλήθηκε 799 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια