Γκρεμίστηκε από τον αέρα ο Phylax!

Στα πέριξ 18 Ιανουαρίου 2018

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική από το βράδυ της Τετάρτης «χτύπησαν» το... σατανικό άγαλμα του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο και έριξαν στο δρόμο!

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε για το περιβόητο κόκκινο άγαλμα στο Φάληρο, όπου μερικοί το χαρακτήρισαν και ως γλυπτό του Σατανά.

Μάλιστα τελέστηκε και αγιασμός για να φύγει το... κακό πνεύμα.

Τελικά το γλυπτό Phylax λόγω των ισχυρών ανέμων το... πήρε και το σήκωσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί αναποδογυρισμένο στο δρόμο!

http://www.sdna.gr/ (18 Ιανουαρίου 2018, 03:45) 

Προβλήθηκε 5131 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία