Δωρεάν θα παίρνουν από την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές όλο το ξενόγλωσσο υλικό που έχουν ανάγκη βάση του εκπαιδευτικού τους προγράμματος, μαζί με τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

Αυτό ανακοίνωσε από την Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελλή.

Ο υπουργός Παιδείας, ανέφερε πως μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου το υπουργείο Παιδείας θα έχει εξαγγείλει το πλήρες πρόγραμμα για το θέμα της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στα σχολεία, έτσι ώστε η εκμάθησή τους να καλύπτεται μέσα στα σχολεία.

Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν θα αγορασθούν ξενόγλωσσα βιβλία που υπάρχουν ήδη στο εμπόριο, αλλά θα ετοιμαστεί νέο υλικό, που θα εκδοθεί όπως εκδίδονται και τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 559 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.