Περισσότερα από 600 παιδιά στις Σχολές του Ολυμπιακού συμμετείχαν στην γιορτή της Αττικής που διεξήχθη στην Ηλιούπολη. Παρών από την πρώτη ομάδα ο Ιγκόρ Σίλβα.

Καλεσμένος στη γιορτή των παιδιών ήταν ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ιγκόρ Σίλβα ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα σε φανέλες, σορτσάκια, μπλούζες και παπούτσια.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή των παιδιών και μιλώντας προς αυτά τόνισε: "Χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Βλέπω τόσα παιδιά με φανέλες του Ολυμπιακού και μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα. Θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει στην ζωή σας να βάζετε συνεχώς νέους στόχους".

Στην γιορτή των Σχολών έδωσε το παρών ο Λεόνε ενώ ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος με τους συνεργάτες του και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Σχολών Αττικής με την Ελευσίνα να κερδίζει το φλουρί.

"Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Οι Σχολές μας δουλεύουν σωστά και δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά έτσι ώστε να συνεχίσουν στο ποδόσφαιρο και γιατί όχι να φτάσουν έως την πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και φυσικά με πολλές κούπες", είπε κ. Νάνος.

www.gazzetta.gr
 

Προβλήθηκε 579 φορές