Συνελήφθη 38χρονος για ληστείες στην Νέα Σμύρνη, στο Παλαιό Φάληρο και στον Άλιμο

Στα πέριξ 30 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη με ένταλμα, στις 23-1-2018 στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης, ένας 38χρονος ημεδαπός για ληστείες σε βάρος πεζών καθώς και κλοπές από οικίες και καταστήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, διέπραττε με την απειλή μαχαιριού ληστείες σε βάρος διερχόμενων πεζών καθώς επίσης και κλοπές από οικίες και καταστήματα στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και του Άλιμου.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις εκ των οποίων εννέα (9) ληστείες, των οποίων τα θύματα αναγνώρισαν τον δράστη και τρείς (3) κλοπές.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Προβλήθηκε 835 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.