Θάνατος ντελιβαρά στο Σχηματάρι

Στα πέριξ 31 Ιανουαρίου 2018

Συντάκτης: Α.ΤΖ.

Ο θάνατος του 21χρονου «ντελιβερά» στο Σχηματάρι Βοιωτίας προστέθηκε στον μακάβριο κατάλογο των τελευταίων μηνών: τον Ιούλιο ήταν ο 23χρονος διανομέας στο Γαλάτσι, τον Μάιο 29χρονος σε αλυσίδα καφέ στη Λάρισα, τον Μάρτιο ο 22χρονος Μέμο που δούλευε σε καφέ στον Κολωνό...

Κι όμως, οι εργαζόμενοι στη διανομή αντιστέκονται στον ζόφο αναγνωρίζοντας ότι οι συνεχείς απώλειες συναδέλφων τους στην άσφαλτο συνδέονται άμεσα με την επισφάλεια και την αυθαιρεσία που επικρατούν στον κλάδο.

«Δεν θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα αλλάξουμε το επάγγελμα» επιμένει το Σωματείο Βάσης Οδηγών Δικύκλου, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία.

Η επόμενη πραγματοποιείται την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αργυρούπουλης (λεωφόρος Κύπρου 97) στις 19.00.

Πηγή: efsyn 

Προβλήθηκε 751 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.