Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Φεβρουαρίου 2018

Μια απειλητική επιστολή έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιάς, χθες στο γραφείο του, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1 χθες στο γραφείο του κ. Κοτζιά έφτασε μια επιστολή που έγραφε: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Η επιστολή έφθασε χθες στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών και το περιεχόμενό της περιείχε απειλές και για τον ίδιο και για την οικογένειά του και μάλιστα ο συντάκτης ανέφερε ότι υπάρχουν έτοιμες τρεις σφαίρες για εκείνον.

Το περιεχόμενο αναφερόταν στους χειρισμούς του Νίκου Κοτζιά στη διαπραγμάτευση για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

www.newsbeast.gr 

Προβλήθηκε 744 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.