Μυστηριώδης «φωτογράφος μωρών» σε βαπτίσεις ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Φεβρουαρίου 2018

Η υπόθεση μοιάζει απίστευτη. Η Αστυνομία ερευνά την περίπτωση ενός αγνώστου άνδρα ο οποίος θεωρείται ύποπτος για «παιδική πορνογραφία» και εμφανίζεται σε βαπτίσεις απαθανατίζοντας στιγμιότυπα των νεοφώτιστων.

Σύμφωνα με το vima.gr έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαπτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό έγινε στα μέσα Ιανουαρίου σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας όπου ο μυστηριώδης «φωτογράφος» που υπολογίζεται ηλικίας άνω των 50-55 ετών προσέγγισε την κολυμβήθρα την ώρα της βάπτισης κι έβγαζε κοντινά πλάνα.

Ο φωτογράφος ήταν άγνωστος και αμέσως κίνησε υποψίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το bloko.gr κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να τον καταγράψουν και οι ίδιοι σε φωτογραφίες οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση της Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά την υπόθεση με διακριτικότητα, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της «παιδικής πορνογραφίας» ωστόσο δεν φαίνεται πως έχουν προκύψει κάποια στοιχεία εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Με πληροφορίες από το vima.gr και το bloko.gr (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 957 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.