Κλείνει ο Ναός της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για το σημερινό Συλλαλητήριο

Εντός των τειχών 04 Φεβρουαρίου 2018

Εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ένεκα της λαοσυνάξεως στο κέντρο των Αθηνών για την διατράνωση της αλήθειας οτι: "Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική" ο ναός θα παραμείνει από τις 11:30 προ μεσημβρίας κλειστός, έως και το πρωί της επομένης.

Εκ τούτου ματαιώνονται για την ημέρα αυτή:
- οι 8 κατηχητικές συνάξεις
- η απογευματινη ομιλία πνευματικού προβληματισμού, στην οποία θα μιλούσε στις 17:00 ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης πρωτοσύγκελος Μητροπολίτου Φωκίδος καθώς και
- η Σύναξη Νέων η οποία ήταν καθορισμένη για τις 19:00 το απόγευμα.

Επιπλέον δεν θα τελεστεί ο προγραμματισμένος για τις 18:30 Εσπερινός.

Όλοι πρέπει να δώσουμε το αγωνιστικό παρόν για τη Μακεδονία μας.

Η εκκλησιαστική κοινότητα θα παραστεί στο Σύνταγμα. Στις 12:00 αναχώρηση από τον σταθμό Μετρό της Ηλιούπολης για συμπόρευση με ομάδες από τις λοιπές ενορίας της Ηλιούπολης.

Όσοι αδυνατούν να κατέβουν στο Σύνταγμα από τα παρακάτω link μπορούν να παρακολουθήσουν το Συλλαλητήριο σε υψηλή ποιότητα high definition:

 Από το Υουtube απευθείας​​:

https://m.youtube.com/watch?v= vc_VUi5232I

 ​Από το κανάλι του 4Ε​ στο YouTube​:

https://m.youtube.com/user/GRE EKTV4E

 ​Από το site του 4Ε​:

www.tv4e.gr

 Από τη σελίδα Facebook του 4Ε:​

https://m.facebook.com/tv4egr/?tsid=0.9650833578340412&sour ce=result

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Προβλήθηκε 2264 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.