Τεράστια συμμετοχή, χρήσιμες εισηγήσεις και ενθουσιώδη σχόλια από τους συμμετέχοντες για το 3ο Job Day του MEV Ηλιούπολης , το οποίο πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης από τους χρήστες του MEV Ηλιούπολης και το Skywalker υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ανέργους αλλά και ενεργούς επαγγελματίες που αναζητούν τη γνώση για να δημιουργήσουν μία καινούργια επαγγελματική εμπειρία.

Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν πως οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν την ημερίδα ως ιδιαιτέρως χρήσιμη - στοχευμένη και άμεσα αξιοποιήσιμες τις γνώσεις των εισηγήσεων, στην επαγγελματική τους πορεία.

Οι ομιλίες ήταν οι παρακάτω:

Ο επικοινωνιολόγος κ. Γιώργος Παπατριανταφύλλου, ανέλυσε τα βασικά σημεία της ψυχολογίας της εργασίας, πως θα μπορούμε να εργαζόμαστε χωρίς άγχος, με συνεργασία, αγάπη, αποτελεσματικότητα και να αισθανόμαστε πάντα υπέροχα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Πως η τεχνολογία αναπτύσσει τη ζωή μας και πως διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις στην εργασία.

Η σύμβουλος επικοινωνίας κα Μαρία Παπάζογλου αναφέρθηκε στην προσωπική επαγγελματική ταυτότητα και το personal branding, πως θα μας θυμούνται επαγγελματικά και πως αυτό θα βοηθά την πορεία και την εξέλιξή μας.

Η εκπαιδευτικός Νέλλη Μπέλκη έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων ώστε να πετυχαίνουμε άριστες σχέσεις με όλα τα μέρη συνεργασίας μας .

Επόμενο ραντεβού στο 4ο MEV Ηλιούπολης 

Job Day στις αρχές Μαΐου 2018!


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
 

Προβλήθηκε 908 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.