Kάμερα «συνέλαβε» κλεφτρόνια

Στα πέριξ 06 Φεβρουαρίου 2018

300 ευρώ αμοιβή δίνει ο Γιώργος Νικολαΐδης, σε όποιον του δώσει πληροφορίες για τα κλεφτρόνια που μπήκαν στη σχολή οδηγών που έχει στην Καλλιθέα και έκλεψαν το iPhone της γυναίκας του. Μάλιστα έχει ανεβάσει στο facebook και υλικό από τις κάμερες του τους «συνέλαβαν».

1/2/2018
Φιλαράκια μου καλά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Σήμερα μπήκανε στις 19:44 Στη σχολή οδηγών και κλέψαν το κινητό της γυναίκας μου iPhone 7 black. Εάν σας φαίνονται γνωστοί σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα. Κοινοποιήστε το! Δίνω αμοιβή 300€ σε όποιον μου δώσει τα ονόματα τους ή το κινητό.

Το σχόλιο και το video εδώ

Πηγή: www.notia.gr 

Προβλήθηκε 2457 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία