Στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα δίνει η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 29χρονου που κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε 15χρονα κορίτσια.

Ο 29χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανήλικων κοριτσιών ερχόταν μαζί τους σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον Πετσούλα Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. “σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους”.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 971 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.