Χάλκινα μετάλλια για Δεσύλλα και Μητσοπούλου στο 6th European Taekwondo Clubs Championships

Στα πέριξ 10 Φεβρουαρίου 2018

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες του Αίαντα Αγίου Δημητρίου,  στο 6th European Taekwondo Clubs Championships που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ιωάννα Σταυρούλα Δεσύλλα κατετάγη 3η στα -62 κιλά, ενώ τρίτη ήταν και η Νάσια Μητσοπούλου,  στα -67 κιλά.

Η Δεσύλλα, σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Επικράτησε 21-1 της Σάχιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), 20-15 της Αιβά (Τουρκία) και 12-9 της ΜακΝις (Μ. Βρετανία).

Στον αγώνα που οδηγούσε στον τελικό της κατηγορίας, η Δεσύλλα ηττήθηκε 5-1 από την Ισπανίδα Αλπιθου.

Η Μητσοπούλου στον δρόμο για το μετάλλιο σημείωσε δύο νίκες.

Επικράτησε 20-4 της Φάμπερ (Λουξεμβούργο) και 11-5 της Μανσούροβα (Καζακστάν), όμως στα ημιτελικά ηττήθηκε 12-10 από την Εβτσί (Τουρκία). 

πηγή: http://www.etane.gr

Προβλήθηκε 1103 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.