Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) μετά την κακή αντίδραση στον πρωινό προκριματικό κατάφερε να βρει το ρυθμό της και να συνδυάσει την παρουσία της στον τελικό με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η αθλήτρια τερμάτισε σε 7.29 τα 60 μ., άφησε στην ιστορία το 7.30 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Η 24χρονη παράλληλα έπιασε στην έκτη θέση όλων των εποχών τις Βούλα Πατουλίδου και Μαρία Γάτου.

"Θύμωσα με την πρωινή μου εμφάνιση και στον τελικό μπήκα να τρέξω όπως μπορώ. Εβλεπα από τις προπονήσεις πως είμαι σε θέση να τρέξω γρήγορα, ενώ φάνηκε και στους αγώνες που προηγήθηκαν.

Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με τη σημερινή μου εμφάνιση", είπε η Σπανουδάκη.

Η Κέλυ Σαμάνη (Αίολος Μακ.) φρόντισε για μία ακόμη φορά φέτος να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το καλοκαίρι.

Η αθλήτρια του Κώστα Κοτσίδη τερμάτισε σε 7.50 και κρέμασε στο στήθος της το ασημένιο μετάλλιο. Τρίτη με 7.56 ήταν η Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης) και τέταρτη, η νικήτρια της πρώτης σειράς, Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβάλας) που με 7.64 πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Στα 60 μ. των Ανδρών ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο αθλητής του Βαγγέλη Κατσαβά αποσυντονίστηκε στην εκκίνηση, καθώς θεώρησε πως έγινε άκυρη εκκίνηση, πήγε να σταματήσει και τελικά συνέχισε την προσπάθεια του και τερμάτισε πάνω στο νήμα σε 6.72.

Δεύτερος με 6.74 ήταν ο Μάκης Στεργιούλης (Παναξιακός) και τρίτος ο Πάνος Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) με 6.75.

Ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός ΑΟ) έφτασε στις εννέα νίκες στα 1.500 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πλέον ετοιμάζεται για το τέταρτο ντάμπλ της καριέρας του, αφού αύριο θα αγωνιστεί και στα 800 μέτρα. Ο πρωταθλητής μας διένυσε την απόσταση σε 3.44.19 και άφησε δεύτερο τον Θάνο Καλάκο (ΓΣ Γλυφάδας) με 3.53.10 και στην τρίτη το Νικο Φράγκο (ΓΣ Κηφισιάς) με 3.54.06.

Ο Θοδωρής Θεοδώρου (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν νικητής στα 400 μ. με 49.21 και η Χριστίνα Αλβερτσιάν (Ελευθέριος Βενιζέλος) στο τριπλούν με 12,83 μέτρα.

Ο Παναγιώτης Πήτας (ΓΣ Βόλου) προηγείται στο έπταθλο Ανδρών μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων με 2858 β., ωστόσο ταλαιπωρείται από ενόχληση στο πόδι. Δεύτερος με 2.796 β. είναι ο Νίκος Φιλανδαράκης (ΓΑΣ Ιεράπετρας) και τρίτος ο Αντώνης Παπαγεωργίου (ΓΣ Τρικάλων) με 2.784 β

Δείτε αποτελέσματα εδώ

http://www.segas.gr 

Προβλήθηκε 1480 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.