Επίθεση κουκουλοφόρων σε μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων στον Άγιο Δημήτριο

Στα πέριξ 17 Φεβρουαρίου 2018

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι κουκουλοφόροι που σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμούς του μετρό και προκαλούν σοβαρές ζημιές στα μηχανήματα ακύρωσης των εισιτηρίων.

Χθες, πραγματοποίησαν επίθεση στο σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο.

Μια ομάδα περίπου 10 ατόμων έσπασαν εννέα πύλες ακυρωτικών μηχανημάτων, προκάλεσαν φθορές σε έξι ακυρωτικά μηχανήματα ενώ από τη μανία τους δεν ξέφυγε ούτε το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας που βρισκόταν στο σταθμό του μετρό.

Αμέσως μετά, έφυγαν σαν κύριοι.

Όλα δείχνουν ότι οι ομάδες των αντιεξουσιαστών που προκαλούν φθορές στα μηχανήματα ώστε ποτέ να μην εφαρμοστεί το νέο σύστημα ακύρωσης εισιτήριων, επέστρεψαν στη δράση τους εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι έπαψαν να υπάρχουν από την αστυνομία τα απαραίτητα μέτρα στους σταθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο «κίνημα» έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και πάλι αρκετά έντονα ενώ σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ανεβάζουν συνεχώς κείμενα και συγκροτούν ομάδες

Πηγή: www.cnn.gr 

Προβλήθηκε 1395 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.