Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία και δυστυχώς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα. (Είχαμε γράψει εδώ)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην οδό Αισώπου κοντά στην Ευαγγελίστρια.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως κάλεσε σε βοήθεια. Οι γείτονες ενημέρωσαν την πυροσβεστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και δεν μπόρεσε να βγει. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν νεκρό.

Από τις φλόγες έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, αλλά και το διαμέρισμα του δευτέρου, ωστόσο ευτυχώς δεν κινδύνευσαν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: www.newsit.gr 

Φωτογραφία και video απο ΣΚΑΙ

Προβλήθηκε 700 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).