Tη στιγμή που για κάθε ποδοσφαιριστή και γενικά αθλητή αποτελεί ύψιστη τιμή η κλήση του στην Εθνική ομάδα, δημοσιογράφος, με ένα απίστευτο αντεθνικό παραλήρημα, εξηγεί γιατί δεν πρέπει οι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού να αγωνίζονται σε παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα διεξάγονται στη Θεσσαλονική.

Πιο συγκεκριμένα ο αρθρογράφος, Μανώλης Γαβαθιώτης στο ένθετο της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής που έχει την ονομασία «Γαύρος» αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρέπει να μετάσχει σε αγώνα της Εθνικής, κυρίως όταν γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Και δεν εννοώ μόνο τη μεγάλη Εθνική, αλλά και την ΟΠΟΙΑ Εθνική ομάδα βάλουν να παίξει στη Θεσσαλονίκη, από την Ανδρών, έως την Εθνική... τσικό!

Το περιβάλλον της "εξυγιασμένης¨ Εθνικής ομάδας με εφόρους και επικεφαλής παράγοντες που έχουν αναπτύξει έχθρική δράση εναντίον του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν, είναι απολύτως μολυσμένο και ανθυγιεινό για τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

ΜΑΚΡΙΑ από την Εθνική της εξυγίανσης λοιπόν, με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! Ας παίζουν με τους Πέλκες και τους Πασχαλάκηδες. ΟΧΙ με ΦΟΡΤΟΥΝΗΔΕΣ (το πόσο... καλό του έχει κάνει η συνεχής συμμετοχή του με την Εθνική το έχουμε διαπιστώσει από πέρσι και το διαπιστώνουμε και φέτος) και ΚΑΠΙΝΟΥΣ»!

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 646 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 21.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.