Λήστεψαν τις «Πίτες της Γεωργίας»

Στα πέριξ 01 Μαρτίου 2018

Θύμα ληστείας έπεσε την περασμένη Τρίτη στις 2 τα ξημερώματα, ο ιδιοκτήτης του γνωστού ψητοπωλείου της Αργυρούπολης «Οι πίτες της Γεωργίας».

Ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στη Βούλα με τη μηχανή του τον πλησίασαν 3 άγνωστοι και του έκλεψαν ένα τσαντάκι με τις εισπράξεις, περίπου 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες που αναζητούνται τον παρακολουθούσαν από το μαγαζί στην Αργυρούπολη από τη στιγμή που έφυγε και τον λήστεψαν έξω από το σπίτι του.

Πηγή: www.notia.gr 

Προβλήθηκε 1778 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.