Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού: Η Σπανουδάκη τερμάτισε σε 7.40 τα 60 μ.

Εντός των τειχών 02 Μαρτίου 2018

Την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βίωσε σήμερα η Ραφαέλα Σπανουδάκη, στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στο Μπέρμιγχαμ.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε στην έκτη θέση της έκτης προκριματικής σειράς σε 7.40 και έτσι ολοκλήρωσε νωρίτερα απ΄ότι θα ήθελε την παρουσία της στη διοργάνωση.

Η αθλήτρια μας άργησε να φύγει από τον βατήρα και αυτό είχε ως συνέπεια να μείνει λίγο πίσω και στη συνέχεια να μην μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Η Σπανουδάκη έχει την ευκαιρία πλέον να προετοιμαστεί για τον ανοιχτό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

δείτε το video του αγώνα εδώ

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Καρόλ Ζαχί (Γαλλία) με 7.10, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Μαουρί Αουρέ (Ισημερινός) είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο και το έδειξε με το 7.12, ενώ πιο χαλαρά επέλεξαν να πάνε οι άλλες υποψήφιες για το βάθρο Ταλού (7.17), Σίπερς (7.19) και Τόμσον (7.20).

Η Σπανουδάκη με 7.40 έμεινε στην 35η θέση της συνολικής κατάταξης. Η εξάδα των καλύτερων επιδόσεων, που έδωσε πρόκριση για τον ημιτελικό των 60 μ., έκλεισε στα 7.31.

http://www.segas.gr 

Προβλήθηκε 833 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025