Εφιάλτης για 77χρονη στον Βύρωνα: Επί πέντε ημέρες παρέμεινε δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της έπειτα από ληστεία

Στα πέριξ 06 Μαρτίου 2018

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται μια 77χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε βαρύτατα κακοποιημένη από κακοποιούς.

Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της, επί της οδού Κομνηνών 12 στον Βύρωνα και αφού την έδεσαν, την φίμωσαν και άρπαξαν ότι πολύτιμο είχε, εξαφανίστηκαν, αφήνοντάς την αβοήθητη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, παρέμεινε δεμένη, χωρίς τροφή και νερό επί πέντε ημέρες, έως ότου ο αδελφός της, κατάφερε να μπει, μαζί με αστυνομικούς στο σπίτι της, την απελευθέρωσαν και την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του αδελφού της.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: (
εδώ

Πηγή: www.enikos.gr

Προβλήθηκε 986 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.