Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά, Γιώργος Ανδρίτσος.

Σύμφωνα με την Espresso, σε βάρος του επιχειρηματία είχε ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας μετά από μήνυση που κατέθεσε ένας δικαστικός επιμελητής λόγω του ξυλοδαρμού του τον Ιούνιο του 2016.

Ο δικαστικός επιμελητής εξήγησε πως πήγε στο σπίτι τους στις 8 Ιουνίου του 2016, προκειμένου να προχωρήσει σε κατασχέσεις λόγω οφειλών της Σίσσυς Φειδά, Είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμές για οφειλές που ξεπερνούσαν τα 400.000 ευρώ, αλλά δεν τις είχε εξυπηρετήσει.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως όταν του άνοιξε την πόρτα ο επιχειρηματίας, έγινε έξαλλος, φώναζε και άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ανδρίτσος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα και πως προσπάθησε να προστατέψει την έγκυο σύζυγό του.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 800 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.