Αγ. Δημήτριος: Αυτοκίνητο τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε κοριτσάκι έξω από το σχολείο του-αναζητείται ο οδηγός

Στα πέριξ 08 Μαρτίου 2018

Γύρω στη μια και μισή ο οδηγός ενός γαλάζιου daewoo παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε ένα παιδάκι που μόλις είχε σχολάσει από το 6ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Αρ. Βελουχιώτη.

Το κοριτσάκι είναι στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου με σπασμένο χέρι & πόδι.

Οποιαδήποτε πληροφορία πολύτιμη για την οικογένεια και την τροχαία.

Τη παραπάνω ανάρτηση, ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook η σεναριογράφος Ελένη Λευθεριώτη χθες 6 Μαρτίου 2018 οπότε και έλαβε χώρα το περιστατικό. (εδώ)

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Singleparent.gr

Προβλήθηκε 1509 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.